e
Banner

Etiketler: barsan global lojistik



Lojistik devine 'şirket boşaltma' davası !



Yarı hissesini aldıkları milli binici Mustafa Ülkan Delikan’a ait De-Ka Gümrük Müşavirliği’ni, hileli fatura keserek zarara uğrattıkları gerekçesiyle, iş adamı Kamil Barlın’ın sahip olduğu ve Türkiye’nin en büyük lojistik şirketlerinden biri olan Barsan Global A.Ş’nin yönetim kurulu üyeleriyle denetçileri hakkında ”sorumluluk” davası açıldı.





Barsan'dan 30 milyon dolarlık depo yatırımı


Yayın: 27-04-2017
Kategori: Depolama - Antrepo

Barsan Global Lojistik 2016 hedeflerini başarıyla gerçekleştirerek, 2017 yılına da iddialı girdi. Gebze’de 30 milyon dolar yatırımla Türkiye’nin en büyük deposunu inşa etmeye başlayan BGL, yeni yatırımıyla 500 kişiye daha istihdam sağlayacak.




Coğrafi fırsatı ticari avantaja multimodal ile dönüştürebiliriz



Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, Asya ve Avrupa arasında bulunan konumunun Türkiye’ye sağladığı fırsatların ticari avantaja, multimodal taşımacılığın geliştirilmesiyle dönüştürülebileceğini söyledi. 




Prometeon ve Barsan Global Lojistik ile iş birliği yaptı


Yayın: 09-06-2023
Kategori: Lojistik

Prometeon Türkiye ve Barsan Global Lojistik, yeni bir anlaşmaya imza attı. Barsan Global Lojistik’in filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, Pro Services çözüm ailesiyle de verimli ve sürdürülebilir çözümler sunacak.